20. February 2018 - 22:00
Share it on:

Vox gala: Moulin Rouge | Filemon & Baucis | Tuesday, 20. February 2018

Hallooo Vox-ers,
Mannen trek je pak maar weer uit de kast en dames trek je mooiste jurk aan want het is weer zover! Het Vox gala staat weer voor de deur. Op dinsdag 20 februari gaan we met z’n alle de Filemon op z’n kop zetten in onze strakste pakken en glimmende jurken. Maar een gala is natuurlijk geen gala als er geen tof thema aan zit. En dit jaar is het thema niets minder dan Moulin Rouge.

Voor het gala mag je natuurlijk weer een introducee meenemen mits ze natuurlijk een kaartje kopen. Dus vraag je broer, zus, neef, vriend, vriendin, opa, oma, de koningin of natuurlijk je vrienden maar mee!

Tickets voor dit geweldige feest kun je via deze link kopen: . Kijk wel even goed welk ticket je koopt want er is er een voor leden en een voor niet-leden. Dit wordt aan de deur gecontroleerd.

Wij zien jullie graag dinsdag 20 februari in de Filemon!

Groetjes,
Activiteitos
Comments
  • Lieve Vox-ers, Het gala staat alweer bijna voor de deur en we hebben nog een laatste inspectie gedaan van de locatie. We gaan namelijk naar de befaamde Filemon op het Janskerkhof. Je kan de Filemon herkennen aan de grote uitsmijters die voor de deur staan en natuurlijk aan de gevel die elke avond weer rood kleurt. Dit is natuurlijk alleen maar perfect aangezien het thema Moulin Rouge is! Binnen is het voorzien van top geluid, mooi lichtwerk en natuurlijk een rokersruimte. Zo hoef je niet naar buiten toe om een peukje te doen en om elkaar sterke verhalen te vertellen. Vergeet niet je kaartje te kopen want voor je het weet is het zover en staan we met z’n alle in de Filemon! Kaartjes te koop via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/galavox Tot dan! Groetjes, Activiteitos