27. August 2020 - 17:00 till 21:00
Pension Almonde, Rotterdam
Share it on:

CULT BEATS • 27 augustus 2020 • Pension Almonde | Thursday, 27. August 2020

There is a new league in town! Donderdag 27 augustus zal de tweede editi van het gloednieuwe producer event Cult Beats plaatsvinden in Pension Almonde. Een avond dat in het teken staat van het 'beat producing' talent uit Rotterdam en omstreken. Meer info volgt, zet jezelf op aanwezig en mis de inschrijving niet! Dit is een buiten event en er is plek voor slechts 40 bezoekers. Kom op tijd en hou je aan de 1,5 meter voorschriften!Cult Beats zal ditmaal bestaan uit een ouderwetse beat battle, een Q&A met een gevestigde producers. Alle activiteiten zijn gratis bij te wonen en tevens online te volgen via onze podcast in samenwerking met Good Times Bad Times Radio.▶︎ ???? ???????

Er is plek voor 4 deelnemers die zich kunnen inschrijven door 3 beats te mailen naar email. De jury zal een selectie maken van de inzendingen. Als je uitgekozen wordt om mee te doen aan de beat battles ontvang je verdere instructies. Zorg dat je minimaal 8 beats ready hebt als je mee wilt doen. Wees op tijd want op 11 maart maken we de deelnemers bekend!- Deelnemer 1: T.B.A.

- Deelnemer 3: T.B.A.

- Deelnemer 3: T.B.A.

- Deelnemer 4: T.B.A.- Jurylid 1: Lévi de Hoon | Kauwboy

- Jurylid 2: Said Nawrozzada | Southbeats

- Jurylid 3: Ruwhel Emers | Oprichter Levels TV▶︎ ? ??? ?

Tijdens onze eerste editie hebben we een Q&A staan met Lévi de Hoon, ook bekend als Kauwboy (bekend van oa. Joost, Bokoesam en Wall A$M)en Said Nawrozzada oftewel Southbeats (bekend van oa. Boef 'Paperchase' en 101 Hitmakerz) . Beide producers hebben met een grote artiesten mogen werken en hebben zowel voor als achter de schermen een hoop ervaring mogen op doen.Dit is jou kans on deze twee producers goed aan de tand te voelen!▶︎ ????

Date: 27 augustus 2020

Time: 17:00 - 21:00

Location: Pension Almonde

Entree: Free!