31. December 2017 - 19:00
Share it on:

Docek Nove Godine - Live Band V.I.S Fildjan i Dino Mulic | Le Royal Resto & Lounge | Sunday, 31. December 2017

Ispratite staru i docekajte novu godinu sa dragim prijateljima i familijom a i upoznajte nove ljude uz pozitivnu atmosferu i live band.

Ovo je drugi put da V.I.S. Fildjan gostuje u Torontu poslije odlicne svirke u Februaru i jako nam je drago da ih ugostimo i uzivamo uz stare i nove hitove kako pop/rock tako i narodne muzike kao i sevdalinki bez kojih ovakva vrsta derneka nemoze.

Isto tako cast nam je saradjivati sa mladim i talentovanim covjekom koji ce nas pocastiti svojim prelijepim izvedbana. Covjek koji ima andjeoski glas i pobjednik je Bosnian Idol USA. To je nas Dino Mulic.


Lokacija: Le Royal Lounge, 755 Queensway East, Mississauga, Ontario
(Cawthra and Queensway)

Cijena: Odrasli $110 po osobi

Djeca koja se hrane hapama i slicno ne placaju, ostala djeca do 12. godina placaju $35.

Vecera za odrasle:

Meza, Pasta, Salate, Piletina, Riba, Teletina sa rostilja, Riža, Kafa, Kolaci, Sampanjac(po stolu), dvije flaše vina(po stolu)

Opcija za djecu: Chicken nuggets, pomfrit, salata, sok, kolaci.

Ulaznice se moraju kupiti unaprijed i nece biti dostupne na ulazu.

Bar ce biti otvoren za sva dodatna pica.

Za sve informacije i rezervacije pozovite 416-970-1031.

Broj gostiju je ogranicen. Rezervisite vase mjesto na vrijeme. Moguce su i grupne rezervacije kao i grupni aranzmam sjedenja ako to zelite.

Ovo je dernek za sve ljude koji zele da se provedu i udju u novu godinu uz pjesmu i veselje kao i sve uzraste i generacije. Mi imamo za svakoga ponesto.

Hvala godina kuca na vratima....