30. September 2020 - 19:30 till 22:30
Leiden, Netherlands, Leiden
Share it on:

Awesome Leiden Pitch Night #14 | Wednesday, 30. September 2020

De veertiende Pitch Night van Awesome Foundation Leiden!Op woensdag 30 september organiseren wij alweer de veertiende editie Tijdens deze avond maken vijf Leidenaren kans op €1.000,- om hun idee voor de stad te realiseren. Heb jij nou ook een gaaf idee om Leiden nóg mooier, beter, leuker en awesomûûûrrrr te maken? Stuur je idee dan in via: www.awesomeleiden.orgOok als je geen idee instuurt is de Pitch Night een aanrader. De Pitch Nights zijn échte Leidse feestjes! Met gezellige mensen die allemaal gek zijn op onze stad en altijd op een leuke locatie. Dus kom gezellig langs en proost met ons op Leiden!Waarom bestaat Awesome Leiden?

Wij houden van Leiden! Wij houden ook van mensen met coole ideeën! Met Awesome Foundation Leiden combineren we nou juist die twee. Iedereen die onze stad nóg mooier wil maken moet dat kunnen doen. Ongeacht leeftijd, geslacht en achtergrond.*** werkt het?

Awesome Leiden geeft in 2020 vier keer per jaar €1.000,- weg om jouw stoutste dromen voor Leiden te realiseren! Het idee mag gek zijn, eenmalig, permanent, heel erg mooi, in de binnenstad of juist buiten de singels zijn, zolang het maar realiseerbaar is met €1.000,- en het voor Leiden is. Het meest awesome idee krijgt van ons (twintig Leidse trustees) de beschikbaarheid over €1000,- cash, ons netwerk en onze kennis om jouw idee te realiseren.Inloop: 19:30

Start: 20:00