13. November 2018 - 16:30 till 19:00
Share it on:

Neptuns Swim of Hope 2018 - simning i kampen för livet | Eriksdalsbadet | Tuesday, 13. November 2018

Stöd SK Neptun och Barncancerfonden. Sponsra våra simmare i kampen för livet. Du är viktig och du kan göra skillnad.

Boka den 13 november i din kalender för då kör Neptun Swim of hope. Under kvällen kommer vi även att erbjuda en föräldraföreläsning och andra aktiviteter.

Preliminärt schema:
17:00 Samling och information
17:15 - 18:15 Swim of hope, simma så långt du kan
17:30 - 18:30 Föräldraföreläsning
18:30 - 19:00 Lagkapper för alla i simmare i tävlingsverksamheten.

Swim of Hope är ett utmärkt event för simföreningar som vill bidra till ett viktigt ändamål och samtidigt samla in pengar till klubben.

I dag drabbas ett barn i Sverige av cancer. Cancern är oförutsägbar. Den gör ingen skillnad på pojkar och flickor, samhällsklass, hudfärg eller något annat. Barncancerfonden är med som finansiär i cirka 90 % av alla forskningsprojekt inom barncancer. Forskning som sker utan bidrag från stat eller landsting eller kommun. Med din hjälp kan forskningen rädda ännu flera liv, skapa effektivare behandlingsformer och ge drabbade barn och familjer ett bättre liv.

Med ditt stöd kan vi fortsätta den långsiktiga forskningen, stötta drabbade barn och deras familjer, och komma närmare vår dröm om att utrota barncancer. Det finns flera sätt att bidra, välj det som passar dig bäst. Och kom ihåg: Alla gåvor är lika viktiga, stora som små.

Sponsoranmälan kan du göra digitalt här:
Kommer i början av hösten.

Hjärtligt välkomna!