16. February 2018 - 19:00 till 21:00
Share it on:

Întâlnire Diaspora Start-Up | Friday, 16. February 2018

IMPORTANT: Pentru a-ți rezerva locul la eveniment, înscrie-te aici (locurile sunt limitate):


40.000 de euro nerambursabili pentru afacerea ta! Fundația C.A.E.S.A.R. te așteaptă pe 16 februarie la Londra la sesiunea de prezentare dedicate programului Diaspora Start-Up!

Locuiești în străinătate, dar dorești să demarezi o afacere în România? Fundația C.A.E.S.A.R. te poate sprijini să accesezi o finanțare nerambursabilă de până la 40.000 de euro în cadrul programului Diaspora Start-Up, finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 - Axa prioritară 3 “Locuri de muncă pentru toți”.

Vino ** fratele, verișoara sau prietenii tăi! Ideile voastre, prin prisma experienței din străinătate, se vor materializa în afaceri de succes acasă.

Ne vor fi alături români de succes pentru a-ți împărtăși din experiența lor de antreprenori în România și în străinătate. Te vor ajuta ** sfaturi practice pentru succesul afacerii tale.

Află mai multe detalii despre proiect aici:
Comments
  • David Webster, Alexandra Popa și Ștefan Cătoiu ne vor fi alături pe 16 Februarie la sediul ICR Londra unde vor prezenta din experiențele lor în domeniul antreprenoriatului. Totodată, echipa C.A.E.S.A.R. va prezenta programul Diaspora Start-Up prin care viitorii antreprenori români din diaspora pot beneficia de finanțare de 40 000 EUR pentru a deschide un business în România. Pentru a-ți rezerva locul la eveniment, înscrie-te aici (locurile sunt limitate): https://goo.gl/forms/jwY2dGlFptLJq8fx1
  • Alexandra Roxana Popa este antreprenor ** peste 13 ani de experiență în comerț, e-comerț și e-learning și este co-fondator al platformei de e-learning Moonstar (moonstarventures.com). Vineri, 16 februarie Alexandra va fi unul dintre speaker-ii evenimentului de prezentare Diaspora Start-Up la Londra. Înscrie-te să participi la eveniment și ai ocazia să afli mai multe despre povestea Alexandrei ca tânăr antreprenor de succes.
  • Suntem bucuroși să anunțăm că David Webster, reprezentantul Camera de Comerț Româno-Britanică din Londra va fi alături de noi vineri la evenimentul de prezentare Diaspora Start-Up de la ICR Londra. David va împărtăși din experiența și expertiza sa și va răspunde întrebărilor viitorilor antreprenori. ___________ David Webster are experiență în relații publice și a dezvoltat un interes pentru România de când a vizitat-o prima oară în 1999. Între 2006 și 2008 a lucrat îndeaproape ** Ambasada României la Londra, fiind consilier pe probleme politice și de relații media în timpul aderării României la UE. În prezent, Webster lucrează ** diverse companii din Europa Centrală și de Est din domeniu apărării, aviației și al resurselor naturale oferind consultanță în ceea ce privește intrarea pe piață și a managementului reputației, România fiind în continuare punctul principal de interes al activității sale profesionale. David este reprezentantul Camera de Comerț Româno-Britanică din Londra, principala organizație care promovează relațiile bilaterale de comerți și investiții, și în același timp este secretariatul All Party Parliamentary Group pe România. Are un Master in Economie și Drept și este Doctor în Relații internaționale.
  • Salutari! Intrebare scurta - care este numarul total de start-ups care vor fi finantate? Am trecut prin informatiile de pe site dar nu am vazut o nota privind acest aspect. Multumesc mult! 🌟