31. January 2018 - 9:30 till 17:30
Share it on:

Lucrul ** rușinea în terapie de cuplu- Eft master class | Golden Tulip Victoria Bucharest Hotel | Wednesday, 31. January 2018

PRIMUL EVENIMENT DE TIP MASTER CLASS PENTRU MEMBRII COMUNITĂȚII EFT DIN ROMÂNIA

Centrul Psiris este onorat să o invite pentru primul eveniment de tip master class, pe dr. Rebecca Jorgensen; este vorba de un atelier despre lucrul ** rușinea în terapia de cuplu conform abordării centrată pe emoții.

Evenimentul este deschis tuturor celor care au finalizat cel puțin primul pas de formare în terapia centrată pe emoții - externship.

RUȘINEA, emoția nevorbită, sporește când partenerii sunt în perioade stresante și e adesea prezentă, dar greu de atins în timpul terapiei. Ea tinde să blocheze terapeutul din organizarea elementelor emoționale ce contează cel mai mult și contribuie la îndeplinirea celor 3 obiective de schimbare din EFT.

Recunoașterea ei, punerea pe frecvență și explorarea acestei emoții ascunse, inerent dezorganizantă, este esențială pentru sprijinirea cuplului, mai ales a cuplurilor in perioade stresante, ** atașament nesecurizat și/ sau cei care se confrunta ** traume.

Atelierul este menit să ajute terapeuții să identifice și să lucreze ** rușinea și emoțiile corelate. Vom deprinde *** să ajutăm cuplurile în diferite stadii de stres, incluzând circularități mai complexe și haotice, să dezvolte o balanță emoțională și să readucă siguranța. Vom avea deopotrivă șansa de a recapitula și practica intervențiile specifice EFT cele mai utile pentru a ajuta partenerii să gestioneze rușinea atât de debilitantă.

Ca de regulă, atelierul va fi un mix de prezentări didactice, discuții de caz, vizionarea și discutarea de înregistrări video, exerciții experențiale.

Obiective propuse:

Înțelegerea rușinii și relevanței sale pentru terapia de cuplu.
Consolidarea capacității de a identifica momente cheie în procesul de desfășurare a emoției rușine, de a vindeca distresul rezidual rezultat din rușine, de a ghida recuperarea.
Definirea și practicarea intervențiilor specifice ** rafinarea lor pentru a fi potrivite pentru cupluri ** niveluri crescute de rușine,

COST: 300 lei -early bird pană pe 10 ianuarie 2018; 350 lei după această dată.

INSCRIERE:
Completati formularul Google
sau email contact@psiris.ro