19. August 2020 - 18:30 till 23:00
Beachclub Sunrise , Best
Share it on:

Strandterras Beach Bingo | Wednesday, 19. August 2020

☀️ Strandterras Beach Bingo - Sit your *** down and play!

About this Event

☀️ ????? ????? - ??? ???? & ????! ?️

Na enkele succesvolle edities van de Beach Bingo bij Beachclub Sunrise gaan we deze zomer voor een nieuwe, grandioze editie op Het Strandterras!? Dat betekent écht met je ??????? ?? ??? ???? aan het water, strijden voor een van de felbegeerde prijzen. ? ☀️

?? ???????? ???? | ??:??? - ??:??? (inloop: 18:30u - 19:30u)

? https://bit.ly/2PpGLA7

Speel bingo als nooit te voren! Neem samen met je vriend(inn)en, familie of collega’s plaats in ?? ??????? ??????? ??????? van Het Strandterras. Ervaar een échte Ibiza-vibe terwijl je geniet van heerlijke hapjes en drankjes. ??

Tickets inclusief een bingokaart voor de eerste ronde bedragen €5,00 per stuk. ??? ??: bestel alle tickets voor jullie gezelschap tegelijkertijd. Wil er vervolgens toch graag nog iemand mee? Laat hem/haar dan reserveren onder dezelfde naam als het overige gezelschap zodat jullie bij elkaar zitten. ? ?️

Na binnenkomst ontvangen jullie bij elk drankje of gerecht van de kaart een muntje die weer in te leveren is voor een bingo kaart voor de volgende ronde. De avond bestaat uit 5 rondes. Dat betekent: 5x kans om met ??? ??????????? ????? naar huis te gaan! ? ?

???? ????? ?? ????? op ons heerlijke strandterras. Geniet van het uitzicht over het water, de warmte van het kampvuur én heel veel gezelligheid.

?????? ?? ??? ??????! ✨?

* ?? ???? ???? ???? ??? ??? ?? ???. ??? ?????? ???? ????? ??? ????? ??????????.